Eindhoven, Hollandia 2010.09.01.

Útvonal: BUD-EIN-BUD Wizz Air
Jegy árak:
BUD-EIN-BUD: 7980 Ft

A belga meg eme holland út között csupán 1- 2 nap volt, dehát így jött ki az olcsó jegy. Olcsó jegynél sokszor csak egyik fele olcsó, pl a csak oda része, hazafele már rohadt drága, mindkettőt összehozni nem egyszerű, így sosincs sok időpont amiből válogatni lehet, mindig csak max egy vagy kettő. 2 időpontnál jött ki olcsón az egész út, a belga út ideje volt meg ez a pár nappal későbbi. Hát beosztottam szépen :-)
A jegyem 7980 Ft- ba került összesen, azaz retúr.
Neten nagyjából előre rápillantottam mit tudok itt megnézni, de nemigen volt hozzá kedvem, merthát Hollandia nem lehet olyan szép, de repülni megéri ennyiért. Egyébként mindig a reptéren kapott turistatérképeket szeretem, mert azon be vannak jelölve a néznivalók meg írnak is róluk pár mondatot. Rövid, lényegretörő, egyszerű, érthető.
Sose vágytam Hollandiába, de Eindhoven nagyonkellemes csalódás volt., szívesen visszamennék még. Egyszerűen szép itt minden, tiszta a város, van mit nézni, szép idő volt, biztonságban éreztem magam, rend volt az utakon, utcákon, 1 napos városnézésnek egyszerűen tökéletes.
Szokás szerint nem mentem be sehová, belépőkre nem volt keret. A “villanykörte múzeumot” Philips museum- ot sajnálom hogy kihagytam, azt meg szerettem volna nézni, mert azt érdekesnek és hasznosnak találom, de nem találtam meg :-( de majd legközelebb :-)

Szállásfoglalás itt: szállásfoglalás itt (katt ide)












Social tagging: > > >

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!