Hungary

Budapest Thomas Anders és a Modern Talking Band koncert 2018

Budapest Thomas Anders és a Modern Talking Band koncert 2018 szept.15. Budapest Park

Modern Talking

Modern Talking


videó

Tokaj Thomas Anders és a Modern Talking Band koncert

Tokaj Thomas Anders és a Modern Talking Band koncert

Még sosem jártam Tokajban, ezért amikor olvastam, hogy a fél Modern Talking ismét Magyarországra látogat, örömmel vettem meg a koncert jegyeket. El kellett döntenem, hogy autóval vagy vonattal akarok-e menni. Autó párti vagyok, de mégis a vonat mellett döntöttem, mert nem akartam éjszaka hazavezetni Budapestre. Így viszont meg kellett szállnom Tokajban.
Ilyen koncerten még nem voltam, ahol csak ülőhelyek voltak, ülőkoncert és nekem az első sorba szólt a jegyem. Ülve nem lehet mozogni, ugrálni, sokan beálltak előre az első sorok elé, a biztonságiak folyamatosan zavarták vissza a népet, hogy mindenkinek van saját ülőhelye és üljön le mindenki, de egyszer a gitáros, Lars Ilmer leugrott közénk a színpadról, onnantól a biztonságiak nem tudtak senkit leültetni.

A világsztár, Thomas Anders Tokajban

Békéscsaba Thomas Anders és a Modern Talking Band koncert

Békéscsaba, Csabai Kolbászfesztivál 2016 október.30. Thomas Anders és a Modern Talking Band koncert
A legjobb névnapi ajándék, amit valaha kaptam. :)
Imi egyhuzamban levezette az utat, egyszer álltunk meg odafele, hazafele egyszer sem. Tiszta extázisban voltam, hogy nem fogunk odatalálni, nem fogunk odatalálni, felakadt a lemez. Nem tudom mi volt velem, mintha egy másik bolygóra készültünk volna. Ehhez képest még csak meg se kellett kérdezni senkit, csont nélkül sutty be a városközpontba, ott meg egyenesen belefutottunk a kolbászfesztiválba. A második sorban álltunk, aztán befurakodtak elénk, így lett végül harmadik sor. Mondtam Iminek én innen egy tapodtat se mozdulok, ő elment mászkálni, én meg órákon át ott álltam.
Nem tudom megérteni minek kell előzenekar? Minek? Odamegyek egy koncertre, várok egy valakit, egy stílust, erre előtte kénytelen vagyok valami kakát végighallgatni, ami teljesen más. Hála égnek ez nem mindenhol van így, ahogy később láttam Berliben. Modern Talkingra mentünk, azt kaptuk, nem kellett előtte valami másik vackot végigszenvedni. Ott lehetett símán csak állni és nézni ki a fejünkből, várni és beszélgetni és amikor megjött az aki miatt odamentünk, akkor énekeltünk, tomboltunk.

Békéscsaba Modern Talking

Békéscsaba Modern Talking

Békéscsaba Modern Talking

Békéscsaba Modern Talking

Budapest Thomas Anders és a Modern Talking Band koncert 2016

Budapest Park 2016 szeptember 17. Thomas Anders és a Modern Talking Band koncert

Tavaly megvoltak a koncertjegyeim, de sajnos annyira beteg voltam, hogy nem birtam kikelni az ágyból. Idén nem vettem meg elővételben, sikeresen lebeszéltem róla magam, hogy nekem a koncertezés drága, nem engedhetem meg magamnak. Aztán kolléga rábeszélt, hogy ennek így semmi értelme, hogy ha szeretnék menni, de lemondok róla, hisz az árával önmagában nem megyek messzire, de hátha olyan lesz, mint az utazások, hogy több pluszt adnak, mint amire egyébként el tudnám költeni.

Budapest Modern Talking

Budapest Modern Talking

Budapest Modern Talking

Budapest Modern Talking Kerivel

Budapest Modern Talking

Budapest Modern Talking