Belgium

Charleroi, Belgium, 2010.08.27.

Útvonal: BUD-CRL-BUD Wizz Air
Jegy árak:
BUD-CRL-BUD: 6000 Ft

Ez az ötlet onnan jött, hogy 3190Ft- ért megláttam a repjegyeket Charleroi- ba rózsaszínéknél. Sose vágytam Belgiumba, de mondom ennyiből édesanyámékat sem tudom meglátogatni az Alföldön, úgyogy egy 1 napos városnézésben benne lennék. A menetrend tökéletes, reggel 6- kor oda, este fél 6- kor vissza, összesen 6 ezer Ft a repjegy retúr. Kivételesen voltak utitársaim is, keresztanyámmal és kereszttesómmal vágtunk neki az útnak. Keresztanyám most repült először. Ők vidékről vonatoztak fel előző nap, a teljes árú vonatjegy Budapestig a repjegy árával egyezett :-(
Külön ültünk, hogy tudjunk ablak mellett lenni, röhögtek rajtam, hogy nekem aztán nagy szükségem volt az ablakra, gyorsan elaludtam felszállás után :-))
Brüsszelre se idő se pénz nem volt, így csak Charleroi- t terveztük megnézni. Egynek azért elment, a pályaudvarral még nem végeztek, fel van túrva minden. Busz a városba 2.7€- volt. Az eső szinte majdnem végig szakadt, de azért nagy örömömre lett pár fénykép. Hazafele azt hittem lezuhanunk, péntek este belerepültünk abba a hidegfrontba, ami még aznap ideért Pestre, dobálta a gépet rendesen, de a személyzet nagyon kedves, nygodt, mosolygós volt végig, bemonták, hogy bele fogunk repülni és rázós lesz, de nyugi. Legközelebb majd talán egyszer Brüsszel is összejön, de arra több idő kell, 1 napba nem fér bele, csak egy hétvégébe.

Szállásfoglalás itt: szállásfoglalás itt (katt ide)