Madrid, 2011.03.19-20. előszó

Tervezett útvonal: BUD-MAD-BUD
Valós útvonal: BUD-EIN-BGY-MAD-BUD
Jegy árak::
BUD-EIN: ? Wizz Air
EIN-BGY: 26 € Ryanair
BGY-MAD: 21 €= 6091 Ft Ryanair
MAD-BUD: 9000 Ft Wizz Air

Ahogy többfelé lehet olvasni a Wizz törléseiről http://www.fapadosinfo.hu/hirek-a-fapados-bizniszbl/883-wptorlesek , mi is besz@ptuk.
Indult a történet úgy, hogy lett egy útitársam és szerveztem magunknak egy 1 napos Madridot. Egy többátszállásos történet volt, viszont rózsaszínék belesz@rtak a ventilátorba és büdös lett hirtelen. Törölte a járatunk első felét, tehát buktuk az egészet. Olvasgatás, telefonálás mit lehet tenni, visszaadják a jegyárat, de csak amit töröltek és az volt az olcsóbb. Mondom jóember, azzal nem vagyok kisegítve, mert a hazafele jegyünk él, de nem tudunk odajutni, mert törölték az odafele utunk első részét.
Nem volt mit tenni, megbeszéltük lehet 2 napos is az út, átfoglaltam, átszerveztem, fél éjszakám ráment meg egy telefonkártyám.
Reménykedünk, én nagyon- nagyon szeretném már ezt az utat. Jelen állás szerint az utiterv: BUD- EIN- BGY- MAD- BUD, ebben egy madridi reptér csövi van, a hálózsákot már ki is próbáltuk :-)))) A jegy a törlés miatt nem épp a legolcsóbb, de ezen én már túlléptem és várom milyen lesz és ha azt nézem mennyit repülhetünk, akkor mégis olcsó.
2 cél van így előre, a Bernabeu Stadion (Real Madrid Stadion) és az Atocha pályaudvar, de remélhetőleg belefér még valami. 1 nap Eindhoven és 1 nap Madrid, ha el nem b@ssza megint valaki.

Szállásfoglalás itt: szállásfoglalás itt (katt ide)

Social tagging: > > > > > > >

2 Responses to Madrid, 2011.03.19-20. előszó

  1. Peter szerint:

    A városba hogyan mentél be végül? A metró nem volt veszélyes? És a taxik? Most nézegettem reptéri transzfereket és ők elég jónak tűnnek http://transfers2airports.com/madrid-airport, de nem tudom milyen szempontok alapján érdemes választani. Mit vegyek figyelembea döntéskor? köszi

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!