Costa Teguise

Kanári-szigetek 4.nap: CostaTenguise, Jameos Del Agua, Haria

4. nap: gondoltam megnézem a fővárost, Arrecife- t, de egyetlen parkolóhelyet se sikerült találnom és morcosan indultam a keleti parton északra. Jó döntésnek bizonyult, mert Costa Tenguise egyből levett a lábamról. Fel akartam adni a képeslapokat Istvánnak, de vasárnap volt és zárva volt a posta. Az idő csodás volt, le is sültem szépen. Sétáltam a parton szép pálmafák között, fényképeztem.
A Jardin de cactus útbaesett, de nem mentem be spórolás miatt, csak kívülről fényképeztem kaktuszokat. A belépő 5€ lett volna.
Jameos del agua volt a következő állomás, ez volt az egyetlen hely, ahová bementem, 8€- t fizettem a jegyért.
Még csak dél volt, de sikerült annyit fényképeznem, hogy lemerült az egyik fényképezőm. Kész szerencse, hogy az út előtt vettem még egy gépet, nem akartam egyetlen fényképezővel menni álmaim útjára. Saját akksis gépet kerestem direkt, de ennek megvan az a hátránya, hogy nem kapok hozzá minden közértben akksit, nem úgy, mint ceruzaelemet.
Ekkor még nem tudtam, hogy ez a hey volt a nap csúcspontja, várakozva indultam fel Haria- ba. Volt ugyan pálmafa, de a part sokkal szebb volt odalent, így kicsit csalódtam ebben a helyben. Kihalt is volt teljesen, meg addira sötétedett és biztos nem adta vissza úgy a hely magát, mint kellett volna, meg el is tévedtem és beidegesedtem, másik úton szerettem volna menni, amelyiken a viharos napon voltam. Dehát nem lehet minden tökéletes, fáradtan érkeztem haza.

Szállásfoglalás itt: szállásfoglalás itt (katt ide)