Milánó

Japán, 2012.nov.19-22.

Iszonyú szerencsésnek érzem magam, hogy kifogtam egy szuper repjegyet és ha csak pár órára is, de eljuthattam a világ másik végébe, Japánba, ráadásul egy fantasztikus repülőgéppel :-)) I is nagy utazó, hezitált is rendesen, de gondolta ezért otthon tuti hülyének nézik, ha konkrétan átrepüli a fél világot ennyi időre, no meg ezt azért kicsit meredek lett volna beadagolni. Őszintén meg tudtuk beszélni és talán most először nem rossz szájízzel engedett el egyedül. Sokszor megfogadtam, hogy én többé a büdös életbe repjegyet nem veszek, de azt a feltételt szabtam maganak, hogy mivel épp hazafele tartottam vidékre szüleimhez, hogy ha meglesz a jegy még másnap is, akkor megveszem és hátha tudunk még beszélni I-vel a dologról.
Jelentem, a repjegy összejött és I se volt mérges.
A gépen adtak enni-inni, kaptunk takarót is és kispárnát. Nagyon nagy élmény volt az egész repülőút, 12 órát ültem egyhuzamban egy gépen, az össz repülési idő 16 óra volt.

Útvonal: BUD-MXP-FCO-NRT-FCO-PMO(kuka)-BUD

Miután sikerült 2 szabadnapot kivennem, így nov.19-n hétfőn munka után rohantam a reptérre és az esti 19:50-es Wizz Air W6 2335 géppel megkezdtem másfél órás utamat Milánóba, ahol egy éjszakát kellett a repéren töltenem, hogy másnap egy nagyon fantasztikus dologban lehessen részem. Közben beleakadtam egy fórumtársba, sportswear kolléga felfigyelt rám a pesti gépen és leszólított, hogy mit tekergek itt a reptéren, látott a gépen… Mivel az Alitalia automatáknál nem sikerült becsekkolnunk kerestünk egy helyet, ahol nyugovóra térhettünk.

A Milánó-Róma gépem másnap reggel 6:50-kor indult, a menetidő másfél óra. A Róma-Narita útra pont szárny mellé kaptam helyet, amit szerettem volna másikra cseréltetni, de egybe csekkoltak be és amiko megkérdeztem, hogy választhatok-e helyet, megkérdezte a Milánó-Róma útvonalon lévő 2A helyem jó-e, mondtam persze az jó, a másikat meg nem kérdezte, így arra maradt a 20A  ülés, de nem bántam, mivel csak kb félház volt. Rómában terminált kellett váltani, amit egy vezető nélküli vonattal lehet megtenni.

Boeing 777-200
Képek még: katt ide

Szállásfoglalás itt: szállásfoglalás itt (katt ide)

Gran Canaria (Kanári-szigetek) 2011.nov.11-12

Meni kell haza :-( irány Madrid. Képek itt (katt ide)

  

  

 

 

Visszamentünk Madridba a bögréért :-)

 

Másnap: Madrid-Milánó-Budapest képek itt

Szállásfoglalás itt: szállásfoglalás itt (katt ide)

Gran Canaria (Kanári-szigetek) 2011.nov.7-11

I-vel lázasan készülődük, pedig még van 3 hét. Már azon gondolkozunk, hogy
milyen kaját csinálunk előző nap,
hogy belőjük a sérónkat,
hogy milyen ruhákat vigyünk,
hogy mit nézzünk meg,
hogy nézünk naplementét a sivatagban meg a pálmafák tövében,
hogy fel se kelünk onnan és megvárjuk a napfelkeltét,
hogy a hátán fog cipelni,
hogy Rómeóként bemászik az ablakon, de állítása szerint az ajtón sokkal egyszerűbb lenne, ami való igaz :-)
hogy készít nekem reggelit,
hogy kézen fogva és összebújva sétálunk…

A szív alakú szigetet nagyon várjuk :-)

Szállásfoglalás itt: szállásfoglalás itt (katt ide)